Programnaptár 2024

Nem kapcsolunk ki!

A Kecskeméti Filmstúdió sorozata Kormos István meséje alapján

Minden vállalkozó szellemű felnőttet és gyereket várunk február 10- én. Traktorokra /azaz pótkocsikra/ pattanunk, és síppal, dobbal, nádihegedűvel ijesztjük el a telet a falu utcáin.

A Tündérkert óvoda farsangi délutánja, melyre érkeznek a szülők, a Szent Mihály Kórus, az Évgyűrűk Német Nemzetiségű Nyugdíjas Klub Egyesület tagjai. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Dédi konyhájában harmadszor idézünk fel egy elfeledett mesterség, a böllér fortélyait. Mert a disznóvágás, feldolgozás, mint annyi egyszerűnek tűnő munka, nem úgy megy, hogy eldöntjük, és másnaptól csináljuk. Olyan technológiák ezek, melyek hosszú időn át alakultak ki, egy-egy családban generációról generációra hagyományozódtak. Olyan közösségi...

Nem állunk le... Az Új Huta programok 2024- ben is folytatódnak. Tavaly óta kibővített körben ülünk le az éves programnaptár megbeszélésére:
önkormányzat, Német Nemzetiségi Önkormányzat, Rossbrunn Alapítvány, Évgyűrűk Német Nemzetiségi Nyugdíjas Klub, Szent Mihály Énekkar, Katolikus Egyházközség, Tündérkert Tagóvoda, szállásadók