Bemutatjuk partnereinket: Neue Hütte

2022.02.01

Meggyőződésünk, hogy amikor valami értékeset próbálunk létrehozni, akkor annak minden részlete kell hogy tükrözze szándékunkat. Egy programsorozatnak fontos része a jó logo, ami kifejezi a tartalmat, a letisztult honlap, és a rendezvényekhez szorosan kapcsolódó elemek.

Pajta programunk arculatát a Neue Hütte csapata tervezte. Igen, a név nem véletlenül ismerős, hiszen az alapítók Schaffhauser Sámuel és Sümegi Borsa Benedek lókúton születtek.  Grafikus tanulmányaikat Zircen kezdték, majd a Soproni Egyetem és a MOME tervezőgrafika szakára jártak. 2020- ban indították ügynökségüket, mely márkaépítéssel ( teljes arculat: logo, honlap, megjelenési design, közösségi médiás megjelenés tervezése és tartalomgondozása) foglalkozik. 
https://www.neuehutte.com/Logo - ahogy korábban már megfogalmaztuk, az Új Huta elnevezés több mindent szimbolizál számunkra. Az egymásba forduló Ú és h néhány egyszerű vonallal egyszerre jelzi az egymás felé fordulást, az összekapaszkodást és virtuális hutánk közösségépítő, olvasztó erejét.