Program Naptár 

2022

Program Naptár 2022

Rendszeres kiscsoportos programjaink a Közösségi Színtérben, melyekhez előjelentkezés szükséges:

       
Csütörtök: TORNA Ginával, NYELVMŰVELŐ KLUB Franzival, DRÁMÁZÁS Gáborral (kéthetente), NYUGDÍJAS KLUB minden hónap első csütörtökén
Péntek:      HELYTÖRTÉNETI KLUB, KUTATNÁM A CSALÁDOM Böbével , JÓGA Zitával           (ezekre bejelentkezés szükséges)
Szombat:   In Nochpa Shoft / ősztől tavaszig/, KÉZIMUNKA SZAKKÖRÖK (makramé, hímzés)


Advent harmadik vasárnapja előtt mi mézes szombatot tartunk. Együtt gyúrjuk, nyújtjuk, szaggatjuk, sütjük és díszitjük a mézeseket.

17 órától A Kabóca Bábszíngház "Kuszakeszi történet" című előadásával megpróbáljuk előcsalogatni Ozit (aki a legjobb szívű óriás e vidéken) hogy mesélje el nekünk minden egyes kalandját. Bár hatalmas termetű, de nem kell tőle megijedni, mert széles mellkasában alig fér el óriási szíve. Véleménye szerint mindenkiben ott lakozik egy legyőzhetetlen...

Advent második vasárnapja előtt CsutkaIlda érkezik hozzánk, hogy saját karácsonyfadíszeket készítsen velünk természetes anyagokból.

Megkezdjük a karácsonyi készülődést. Kicsik, nagyok advent első vasárnapja előtt elkészítjük a családi adventi koszorút.
Díszeket, gyertyát hozzatok magatokkal!

Rosina, Anne, Herta és a két Erika tavaly jó hangulatú programot szervezett már tavaly is. Kicsit legeltettük a szemünket, csodálkoztunk, ki milyen szépeket készít, beszélgettünk, ittunk egy kávét, vagy teát és valamilyen karácsonyi kinccsel tértünk haza.